/Files/images/klpart/dekor123.gif

Організація харчування в КДНЗКТ №13 "Берізка"


Організація харчування дітей у КДНЗКТ №13 «Берізка» відповідає Закону України «Про дошкільну освіту» (ст.35), Положенню про дошкільний навчальний заклад, Постанові Кабінету Міністрів України від 22.11.2005 р. №1591 «Про затвердження норм харчування навчальних та оздоровчих закладів»,наказу МОЗ та МОН України від 01.06.2005 р. №242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у дошкільному навчальному закладі», Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах, затвердженої наказом МОЗ та МОН від 17.04.2006 №298/227.
Харчоблок включає всі необхідні приміщення: цех холодної обробки продуктів, гарячий цех з приготування страв, комора та овочесховище (з дотриманням санітарних норм та температурного режиму) для зберігання продуктів, коридор та роздягальня, де зберігається чистий спецодяг для працівників харчоблоку.
Харчоблок забезпечений очисним фільтром системи ROCHEM; вся їжа у закладі готується на очисній воді.
Їжа видається згідно зі складеним і затвердженим графіком - три рази на день. Меню-розклад складається щодня на кожен наступний день відповідно до наявності продуктів харчування.
Щороку з жовтня у КДНЗКТ №13 «Берізка» проводиться С-вітамінізація. Діти отримують відвар шипшини, соки, молоко.
Постійно здійснюється контроль за високоякісним і своєчасним приготуванням їжі та дотриманням технологічних вимог.
Систематично працівниками СЕС проводиться контроль за якістю харчування, проведенням відбору проб для лабораторних досліджень.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.